Всім нам добре знайомий ще з дитинства казковий смак зеленого борщу. Ні з чим не порівняти його ароматний бульйон зі свіжим щавлем, тільки-но зірваним з грядки. Але ж завжди є місце для експериментів! Пропонуємо вам інтерпретацію зеленого борщу на сучасний лад від нашої сирної експертки Оксани Чернової.
Замість щавелю — бебі шпинат, замість сметани — сир Філадельфія.
Спробуємо?
ІНГРЕДІЄНТИ
- яловичина …………………………………………………………… 500 г
- картопля …………………………………………………………….. 3-4 шт
- цибуля ріпчата ………………………………………………….. 1 велика
- морква ……………………………………………………………….. 1 шт
- часник ……………………………………………………………… 3 зубчика
- бебі шпинат ……………………………………………….……. 500 г
- цибуля зелена …………………………………………………… 2-3 стеблини
- петрушка ………………………………………………………… 1 великий пучок
- яйце …………………………………………………………………. 1 шт
- крем-сир Philadelphia Original 175 г
- оливкова олія ………………………………………………….. для смаження
- вершкове масло ……………………………………………… для смаження
- сіль та перець …………………………………………………. за смаком
ПРИГОТУВАННЯ
20 хвилин – підготовка, 30 хввилин – приготування
-
Спочатку обсмажуємо порізану невеличкими шматочками яловичину на вершковому маслі.
-
Беремо каструлю (3л) та наливаємо на дно оливкову олію, додаємо порізану моркву з цибулею і протушуємо протягом 3-4 хвилин.
-
Потім кладемо підсмажене м’ясо і порізану картоплю, заливаємо водою.
-
Солимо і перчимо за смаком, додаємо 3 мілко порізаних зубчики часнику.
-
Коли наш суп закипить, кладемо шпинат і варимо ще 10 хвилин.
-
Додаємо порізану петрушку та зелену цибулю і варимо ще 5 хвилин.
-
Вбиваємо сире яйце, при цьому помішуючи суп круговими рухами аби утворились яєчні нитки.
-
Подаємо суп зі столовою ложкою крем-сиру Philadelphia Original і насолоджуємось!
ПОРАДА: якщо хочете отримати кисло-пряний смак, разом зі шпинатом можете додати столову ложку лимонного соку.
В рецепті використовували:
-
Сир Філадельфія, ТМ Філадельфія, 175г121.20 грн – 127.56 грн