Всім нам добре знайомий ще з дитинства казковий смак зеленого борщу. Ні з чим не порівняти його ароматний бульйон зі свіжим щавлем, тільки-но зірваним з грядки. Але ж завжди є місце для експериментів! Пропонуємо вам інтерпретацію зеленого борщу на сучасний лад від нашої сирної експертки Оксани Чернової.

Замість щавелю – бебі шпинат, замість сметани – крем-сир Філадельфія.
Спробуємо? 

ІНГРЕДІЄНТИ

  • яловичина …………………………………………………………… 500 г
  • картопля …………………………………………………………….. 3-4 шт
  • цибуля ріпчата ………………………………………………….. 1 велика
  • морква ……………………………………………………………….. 1 шт
  • часник ……………………………………………………………… 3 зубчика
  • бебі шпинат ……………………………………………….……. 500 г
  • цибуля зелена …………………………………………………2-3 стеблини
  • петрушка ………………………………………………………… 1 великий пучок
  • яйце …………………………………………………………………. 1 шт
  • крем-сир Philadelphia Original 175 г
  • оливкова олія  ………………………………………………….. для смаження
  • вершкове масло  ……………………………………………… для смаження
  • сіль та перець  …………………………………………………. за смаком

ПРИГОТУВАННЯ


20 хвилин – підготовка, 30 хввилин – приготування

  1. Спочатку обсмажуємо порізану невеличкими шматочками яловичину на вершковому маслі.

  2. Беремо каструлю (3л) та наливаємо на дно оливкову олію, додаємо порізану моркву з цибулею і протушуємо протягом 3-4 хвилин.

  3. Потім кладемо підсмажене м’ясо і порізану картоплю, заливаємо водою.

  4. Солимо і перчимо за смаком, додаємо 3 мілко порізаних зубчики часнику.

  5. Коли наш суп закипить, кладемо шпинат і варимо ще 10 хвилин.

  6. Додаємо порізану петрушку та зелену цибулю і варимо ще 5 хвилин.

  7. Вбиваємо сире яйце, при цьому помішуючи суп круговими рухами аби утворились яєчні нитки.

  8. Подаємо суп зі столовою ложкою крем-сиру Philadelphia Original і насолоджуємось!

ПОРАДА: якщо хочете отримати кисло-пряний смак, разом зі шпинатом можете додати столову ложку лимонного соку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *