Рецепт

Рецепт зеленого борщу від Оксани Чернової

Всім нам добре знайомий ще з дитинства казковий смак зеленого борщу. Ні з чим не порівняти його ароматний бульйон зі свіжим щавлем, тільки-но зірваним з грядки. Але ж завжди є місце для експериментів! Пропонуємо вам інтерпретацію зеленого борщу на сучасний лад від нашої сирної експертки Оксани Чернової.
Замість щавелю – бебі шпинат, замість сметани – крем-сир Філадельфія.
Спробуємо?

Салат підійде для обіду, вечері та навіть сніданку!
ІНГРЕДІЄНТИ
на 5 порцій
яловичина
500 г
картопля
3-4 шт
цибуля ріпчата
1 велика
морква
1 шт
часник
3 зубчика
бебі шпинат
500 г
цибуля зелена
2-3 стеблини
петрушка
1 великий пучок
яйце
1 шт
крем-сир Philadelphia Original
175 г
оливкова олія
для смаження
вершкове масло
для смаження
сіль та перець
за смаком
ПРИГОТУВАННЯ
20 хвилин - підготовка, 30 хввилин - приготування
1
Спочатку обсмажуємо порізану невеличкими шматочками яловичину на вершковому маслі.
2
Беремо каструлю (3л) та наливаємо на дно оливкову олію, додаємо порізану моркву з цибулею і протушуємо протягом 3-4 хвилин.
3
Потім кладемо підсмажене м'ясо і порізану картоплю, заливаємо водою.
4
Солимо і перчимо за смаком, додаємо 3 мілко порізаних зубчики часнику.
5
Коли наш суп закипить, кладемо шпинат і варимо ще 10 хвилин.
6
Додаємо порізану петрушку та зелену цибулю і варимо ще 5 хвилин.
7
Вбиваємо сире яйце, при цьому помішуючи суп круговими рухами аби утворились яєчні нитки.
8
Подаємо суп зі столовою ложкою крем-сиру Philadelphia Original і насолоджуємось!
ПОРАДА: якщо хочете отримати кисло-пряний смак, разом зі шпинатом можете додати столову ложку лимонного соку.

АВТОР
ОКСАНА ЧЕРНОВА
Тренерка ProCheese Academy, сирна експертка, мандрівниця та ідейна натхненниця спільноти ProCheese.
Похожие статьи
Хочете бути в курсі нових подій?
Підпишіться на нас у соцмережах!