Свіжі козячі сири мають не надто виражений смак, тому варіацій поєднання є багатенько😋

Почну з того, що козячі сири часто подають як елемент сирної тарілки. Також нерідко можна зустріти їх у салатах, особливо в поєднанні з буряком. Ну і, звичайно, козячі сири відмінно смакують і в чистому вигляді — чудовий варіант для сніданку з кавою☕️

Нейтральність смаку свіжих сирів дає змогу експериментувати із солодкими та солоними акомпанементами.

Козячі сири смакують із медом🍯 (особливо з квітковими сортами), джемами, ягідно-квітковим варенням та з ягодами🫐

Їх можна поєднувати з різноманітними овочами🥒, як свіжими, так і відвареними, та із зеленню.

Неочікувані, але вдалі поєднання з морепродуктами 🍤 та м’ясом 🥩(яловичина та баранина).

Із напоїв краще обирати білі вина, наприклад, Sauvignon blanc, Pinot Grigio, Zinfandel. А поціновувачам червоних вин 🍷 слід звернути увагу на сорти Cabernet Sauvignon та Merlot.

Ну й, нарешті, переходжу до мого варіанту поєднання з козячим сиром. Спробувавши одного разу — закохалася на все життя. А говорю я зараз про оливкову пасту, яку я раджу спробувати з козячим сиром та хлібом🍞

Вона досить проста в приготуванні, варто лише дрібно порізати оливки, додати в них трішки часнику, пропустивши його через часникодавку, і залити все оливковою олією. Суміш, що ви отримаєте покладіть на хліб та додайте шматочок козячого сиру — смачна й небанальна брускета готова🧡

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.