Сезон на все свіженьке вже розпочався, саме тому я частіше звертаю вашу увагу на свіжі сири.

Рикота — свіжий сир, що має ніжну вологу неоднорідну текстуру та приємний вершковий аромат.

Рикота — незамінний продукт у кулінарії! Цей сир часто використовують для приготування салатів, десертів, пирогів🥧 та піци🍕. Також він може виступати, як альтернатива домашньому сиру, тобто з рикоти можна приготувати сирники або ж начинку для млинців.

Якщо у вас немає часу на приготування, але є рикота, то можна легко зробити солодку закуску. Візьміть консервовані половинки персиків 🍑 та викладіть зверху рикоту – готово!

А чудовим доповненням стане біле вино Pinot Noir або Zinfandel.

Частіше балуйте себе смачненьким, бо це дуже просто🧡

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *