Казкова пора настала… ❄️
Грудень — місяць передноворічної і казкової атмосфери, що навіть сир тепер хочеться їсти по-особливому.
Тож починаємо смачні поєднання із Камамбером. Цього разу мене надихнув аромат кориці з яблуками 🍏.
Отож, раджу вам посмакувати Камамбер у чистому вигляді разом з конфітюром із яблук та кориці. А як варіант, для тих, кому хочеться тепленького, можна спробувати Камамбер запечений разом із розмарином.
Є, звісно, ще один зігріваючий варіант — Кальвадос. Саме з цим напоєм нормандці рекомендують поєднувати справжній сир Камамбер. А на закуску можна взяти фісташки. Ну як тут втриматись?)
Бажаю вам чудового та смачного настрою ❤️