Свіжість і ніжність весни — саме з цим у мене асоціюються козячі сири.
Сьогодні трішки розповім про одного іспанського представника — Капріччо де Кабра.
Сир славиться своєю однорідною пастоподібною текстурою. Зазвичай свіжі козячі сири представлені у формі «буше» — невеличкий брусочок, і Капріччо де Кабра не вийняток.
Будьте обережні, м’яка текстура цього сиру може засліпити вас більше за сонце. Це спричинено тим, що в козячому молоці відсутній бета-каротин, який надає сирам жовтуватого відтінку. А якщо точніше, то бета-каротин не відсутній, а просто перетворюється на вітамін А, котрий не має кольору.
Аромат сиру Капрічо порадує вас своєю свіжістю та нотками скошеної трави🌾. А в його смаку ви виразно відчуєте присмак козячого молока з легкою кислинкою🍋
-
Сир козячий свіжий Капріччо де Кабра 45%, ТМ Монтесінос, 145г129.72 грн – 144.12 грн