Свіжість і ніжність весни — саме з цим у мене асоціюються козячі сири.
Сьогодні трішки розповім про одного іспанського представника — Капріччо де Кабра.

Сир славиться своєю однорідною пастоподібною текстурою. Зазвичай свіжі козячі сири представлені у формі «буше» — невеличкий брусочок, і Капріччо де Кабра не вийняток.

Будьте обережні, м’яка текстура цього сиру може засліпити вас більше за сонце. Це спричинено тим, що в козячому молоці відсутній бета-каротин, який надає сирам жовтуватого відтінку. А якщо точніше, то бета-каротин не відсутній, а просто перетворюється на вітамін А, котрий не має кольору.

Аромат сиру Капрічо порадує вас своєю свіжістю та нотками скошеної трави🌾. А в його смаку ви виразно відчуєте присмак козячого молока з легкою кислинкою🍋

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.