ProCheese відновлює навчальну програму для сирних сомельє: майбутніх та вже тих, хто працює в цій сфері.
Офлайн навчання відбудеться вже 20-21 березня в Києві, та стане потужним поштовхом у розвитку в професії.
Учасники не лише натренують власні рецептори, а й складуть колесо смаків для кожної категорії сиру. А також продегустують більше 20 видів сиру, і пройдуть унікальний ароматест.
Після інтенсивної практики на кожного з учнів чекатиме розробка сирного плато у форматі сторітелінгу. «Захист» свого проєкту проводитимуть так, як перед клієнтом. Адже наші експерти знають, що мати знання недостатньо — ними потрібно дивувати.
Хочете розкрити сир по-новому? Реєструйтеся на модуль «Сирний сомельє»