Поєднання ніжної м’якої текстури та насиченого пікантного аромату гармонійно підкреслюється вершковим смаком, та не нав’язливою гостротою запашного перцю.

Мова йде про свіжий сир Капріччо де Кабра із перцем! Цей сир прекрасно поєднується з білим хрустким хлібом і насиченими червоними винами. ⠀

Влітку ми пропонуємо приготувати легкий салат із цим сиром та свіжими продуктами!

ТЕПЛИЙ САЛАТ ІЗ СИРОМ КАПРІЧЧО ДЕ КАБРА

Інгредієнти для 2 порцій:

  • Шпинат – 100 г;
  • Огірок – 100 г;
  • Чорниця – 50 г;
  • Авокадо – 1 шт;
  • Капріччо де Кабра 45%, ТМ Монтесінос, 145 % – 80 г;
  • Фундук смажений – 40 г;
  • М’ята та лайм – 50 г;
  • Яловича вирізка – 200 г.

Для соусу з м’яти та лайму знадобиться:

  • Оливкова олія – 40 г;
  • Кленовий сироп – 20 г;
  • М’ята дрібно нарізана – 5 г;
  • Сіль Перець.

Приготування:

Шпинат, огірок та авокадо заправляємо соусом м’яти та лайму, викладаємо в тарілку. Обсмажуємо вирізку, нарізаємо та викладаємо зверху. Перед подачею додаємо сир, ягоди та горіхи.

Запрошуйте гостей на вечерю та дивуйте смачними сирними поєднання!

В рецепті використовували:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *