Італійський родич знаменитого французького Рокфору – сир Горнонзола. Їх об’єднує не тільки приблизно рівний вік, адже вони вважаються найстаршими сирами з пліснявою, але й романтичні легенди їх появи на світ!⠀Горгонзола виготовляється з коров’ячого молока, смак у сиру пряно-гострий, що переходить в маслянисто-кремовий відтінок. Кремова, м’яка текстура солом’яно-білого кольору із зеленувато-блакитними прожилками плісняви.

Ми радимо скуштувати Горгонзолу в незвичному салаті, який точно смакуватиме усім гурманам!

ЛІТНІЙ САЛАТ ІЗ ГОРГОНЗОЛОЮ ТА ПОЛУНИЦЕЮ 

 Інгредієнти для 2 порцій:

 Інгредієнти для Макової заправки:

  • оливкова олія – 60 г;
  • червоний виноградний оцет – 20 г;
  • мед – 30 г;
  • мак – 2 г;
  • мелена гірчиця –1г;
  • сіль – 2 г;
  • суміш перців мелених – 1 г.

Всі інгредієнти змішати в банці, закрити кришкою та збовтати.⠀

Приготування:⠀бебі шпинат, полуницю, авокадо та цибулю кримську заправити маковою заправкою, зверху викласти Горгонзолу та горіхи!⠀Такий рецепт точно б посмакував італійцям! Дивуйте рідних смакотою та кажіть світу Cheese!

В рецепті використовували:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *