Сирний сомельє
Базовий модуль — це введення у професію сирного сомельє, необхідна основа та структура для опанування компетенцій
Про курс
Курс проводиться раз на півроку. Набір на курс відкритий.


Дивитись відео
продегустуємо
Для кого:
- для офіціантів, які прагнуть розвитку у новій перспективній професії – сирний сомельє;
- для шефів та винних сомельє, які прагнуть відкрити новий спектр знань про сир та привнести нове у щоденну практику;
- для чизмонгерів та людей, які працюють з сирами, що прагнуть вийти на якісно новий рівень розуміння продукту та поєднань.
Результат
- Чудове тренування смакових рецепторів.
- Навчитеся обирати найбільш якісний сир для ваших гостей.
- Отримаєте базові скрипти для перінгу сирів з алкоголем та іншими продуктами.
- Навчитеся дивувати гостей небанальними акомпанементи до сирів.
- Зможете зробити сирні плато конкурентною перевагою вашого ресторану або вас як фахівця: створювати тематичні та сезонні варіанти сирних тарілок.
Програма
- Від молока до сиру: як сировина впливає на смак кінцевого продукту.
- Класифікація сирів, колеса смаку.
- Дегустування та органолептичний аналіз всіх категорій сирів.
- Правильний підбір інструментів для роботи з сиром.
- Принципи поєднання різних категорій сирів з алкоголем та іншими продуктами.
- Презентація продукту та сторітелінг.
- Створення сирних плато: правила та практика, тематичні та сезонні варіанти.

Оксана Чернова
Тренерка та авторка програм у ProCheese Академії
- Дипломована сирна експертка з понад 10-ти річним досвідом роботи з сиром та професійною кулінарією
- Членкиня міжнародного журі на World Cheese Awards
- Одна із засновниць фестивалю ProCheese Awards
- Гастромандрівниця та дослідниця сирної культури
- Авторка та натхненниця ProCheese Community
2012 – INSTITUTE PAUL BOCUSE – базовий курс французької кухні
2013 – INSTITUTE ICIF – Italian culinary institute for Foringers
2016 – навчальний курс по сирознавству, cheese customazing та пакуванню від німецького виробника BERGADER ТА ГОЛАНДСЬКОГО UNIEKAAS
2017 – інтенсивний курс навчання у французькій академії THE ACADEMIE OPUS CASEUS по афінажу сирів, для сирних знавців
2018 – фундаментальний курс – сирний експерт та аффінаж сирів у французькій Академії Mons
2018 – отримання сертифікату і ліцензії на викладання оригінального курсу- «Сирознавець» від французької Академії Mons
Фото і відео










Залишити заявку на участь
Заповніть контактну форму нижче, і наші менеджери зв’яжуться з вами
Щодо участі у навчальних програмах, будь ласка, звертайтеся:

Олександра Сидоренко
FAQ
Щоб зареєструватися на програму, заповніть, будь ласка, форму і наш менеджер зв’яжеться з вами.
Так, ви отримаєте сертифікат від ProCheese Академії про проходження модулю “Сирний сомельє”. Академія ProCheese має актедитацію від Mons Formation – https://www.mons-formation.com/ французького центру професійного розвитку по афінажу та продажу молочних продуктів.