Сирна тарілка може задати настрій вечора або звести його нанівець. А якщо мова йде про ресторан, годі й казати. Сирна експертка Оксана Чернова та шеф-кухар “Alaska” Микола Люлько зроблять два сирних плато.

Перше – щоб побачити, як не треба робити. А друге – варіант ідеальної ресторанної подачі. Порівняйте та оцініть результат самі 😉 Для ресторанної сирної тарілки з устрицями експертка обрала Кротен, Камамбер, Грана Падано та ще два особливих сири з Італії.

Готуйте нотатник, Оксана розкаже багато цікавого про сири, визначення їхньої якості за зовнішнім виглядом, смаком та ароматом. І, звичайно, про акомпанементи. Буде цікаво!

Оксана з Миколою оцінюватимуть смак сирів прямо під час створення плато, тож радимо наперед обрати улюблені сири, акомпанементи та смакувати з нами.

Діліться враженнями у коментарях, створюйте власні сирні шедеври та скажіть світу Cheese!

В рецепті використовували:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *