Опис
Сир з блакитною пліснявою.
Молоко: коров’яче.
Скоринка: відсутня.
Текстура сирного тіста: помірно волога, щільна та пружня, з зеленувато-синіми прожилками плісняви, що розподілені по всьому сирному тісту.
Аромат: дещо кислуватий, з тваринними нотками (виражений аромат коров’ячого молока) та ароматом вологої трави.
Смак: щільний, солоний, гостро-пікантний за рахунок більшої кількості вершків (тобто жиру).
Підходить для приготування соусів, заправок для салату.
-Джем: апельсиновий, абрикосовий.
-Шоколад.
-Горіхи: арахіс, кешю.
-Спеції: мускатний горіх, сушені томати, кориця, імбир.
-Фрукти та ягоди: абрикос, персик, авокадо, груша, чорниця.
-Овочі: селера, болгарський перець, гриби, оливки, гарбуз, картопля.
-М’ясо: курка, індичка.
-Риба: жирні сорти риби.
-Алкоголь: білі вини Riesling, Sauvignon blanc, червоні вина долини Cotes du Rhone, коктейлі на основі Вермута, шотландський віскі.
-Напої: безалкогольні літні напої.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.