Опис
М’який сир із білою пліснявою.
Молоко: коров’яче.
Скоринка: зморщена з білою пліснявою.
Текстура сирного тіста: м’яка і гладка завдяки високому вмісту жиру і вологи. У молодого сиру всередині є крихкий творожистий прошарок, але через тиждень тісто набуває однорідної текстури.
Аромат: молочний з нотками ванілі.
Смак: сметанно-вершковий, схожий на морозиво.
Про сир Тріпл крем
У пошуках оригінальних сирів Франції: Тріпл-крім. >>
Поєднання з сиром Тріпл крем
Ідеально підходить для сирної тарілки.
- Хліб: білий багет, булочки Бріош.
- Фрукти: персик, абрикос, апельсин.
- Овочі: молодий зелений горошок, мікрогрін.
- Мясо: прошутто, м’ясний паштет.
- Алкоголь: білі вина (Sauvignon), червоні вина (Ile-de-France, Cabernet Franc), шампанське.
Нотатки Оксани Чернової: Тріпл Крем.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.