в наявностіКод товара: 1221

Сир Тет де Муан АОР 53%, ТМ Хайді, 900г

Ціна вказана за 1кг.
Звертаємо увагу, що дана позиція вагова.
Вартість буде перераховано після зважування.
Менеджер з’вяжеться для узгодження або ви отримаєте повідомлення з остаточною вартістю.

Напівтвердий сир.
Молоко: коров’яче.
Скоринка: тонка помаранчева, їстівна. Візерунчаста (рифлена).
Текстура сирного тіста: щільна однорідна, яскраво-жовтого кольору.
Аромат: горіховий з легким відтінком м’ясного бульйону.
Смак: маслянистий, пряно-фруктовий, який більше розкривається, коли цей сир нарізається за допомогою Жиролю (спеціальний ніж для нарізання сиру Тет де Муан).

Logo
Швейцарія
Logo
Сири
Logo
Коров'яче

1,317.80 грн

Порівняйте
Доставка
Доставка здійснюється за допомогою власної служби «Фреш Логістика» з дотриманням всіх температурних режимів і цілісності кожного замовлення.
Оплата
  • -Готівковий розрахунок при отримані замовлення.
  • - Оплата на карту Приватбанку.
  • - Доставка здійснюється після 100% передплати.

Опис

Тет де Муан класичний напівтвердий сир родом зі Швейцарії, який виготовляють з коров’ячого молока.

Як виготовляється сир Тет де Муан?

Сир Тет де Муан, який можна купити на сайті ProCheese, виготовляють за суворо регламентованою технологією АОР у декількох регіонах Швейцарії.

Важливо, що коров’яче молоко, з якого надалі будуть виготовляти цей сирний делікатес, не повинно містити слідів силосних кормів. Тому корів випасають виключно на гірських луках.

Готові сирні голівки дозрівають близько 2.5 місяців на спеціально підготовлених ялинових дошках.

Особливості смаку й запаху

Представлений сирний делікатес має тонку світло-теракотову їстівну скоринку з характерним і впізнаваним візерунком. Текстура сирного тіста Тет де Муан, пофарбована в приємний яскраво-жовтий відтінок, відрізняється еластичністю й достатньою щільністю.

Сир Голова Ченця (буквальний переклад) володіє легким і невимушеним ароматом сирих горіхів у поєднанні з пікантними нотками м’ясного навару.

Смаковий профіль відрізняється маслянистістю з яскраво вираженими пряно-фруктовими акцентами, які можна вловити тільки після нарізки сиру за допомогою спеціального ножа Жіролі.

З якими продуктами поєднується сир Тет де Муан?

Зверніть увагу: для повного розкриття смакового й ароматичного профілю сиру Тет де Муан важливо користуватися спеціальним ножем-фрезою (Жіролі). Вважається, що таку нарізку придумали стародавні ченці монастиря Беллелай, які використовували ароматні сирні голівки як основний платіжний засіб.

Він має незвичайну форму гострих зубчиків, які дають можливість нарізати сирні скибочки в формі невеликої трояндочки. Завдяки специфічному способу нарізки, сир Tete de Moine у багатьох місцях стикається з повітрям, помітно збільшуючись в об’ємі.

Представлений сирний делікатес можна використовувати як основний інгредієнт для вишуканої сирної тарілки або доповнювати ним повсякденні кулінарні шедеври, наприклад:

  • Холодні й гарячі закуски;
  • Салати;
  • Основні страви;
  • Соуси;
  • Десерти.

Один з найбільш насичених і солодких швейцарських сирів, Тет де Муан відмінно поєднується зі свіжими або сушеними фруктами й винами різної інтенсивності. Наприклад, можна спробувати скомбінувати цей натуральний сир з келихом яблучного сидру, червоного Мерло або білого Піно Гріджіо.

Фінальна ціна сиру Тет де Муан на сайті інтернет-магазину ProCheese буде залежати виключно від ваги замовленого продукту, оскільки цей сирний делікатес реалізують як ваговий продукт.

Характеристика

Вага 900 г
Країна

Швейцарія

Тип молока

Коров'яче

Ситуація споживання

Cирна тарілка

Brand

Heidi

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Сир Тет де Муан АОР 53%, ТМ Хайді, 900г”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Про сир Тет де Муан

Тет де Муан — найгарніша сирна квітка. >>

Поєднання з сиром Тет де Муан

  • Яскравий сир – з яскравими стравами та напоями.
  • Горіхи: волоські, пекан.
  • Фрукти: досить великий вибір до поєднання, але найкраще з грушами, яблуками та абрикосами.
  • Овочі: запечені картопля, баклажан, цукіні, перець, брюква, гарбуз; каперси, мариновані огірки, томати, перець та квашена капуста;
  • М’ясо: яловичина, свинина, копченості та в’ялене мясо.
  • Алкоголь: бургундські вина (червоні та рожеві), а також Cabernet Sauvignon.

Замітки Оксани Чернової: поєднання до сиру Тет де Муан. >>