Опис
Напівтвердий сир із митою скоринкою.
Молоко: коров’яче.
Скоринка: липка, їстівна, колір варіюється від темно-помаранчевого до цегляного.
Текстура сирного тіста: гладка, досить еластична та пружна, колір варіюється від солом’яного до абрикосового відтіннків.
Аромат: у скоринки — тваринний, у сирного тіста — починається з земляних ноток і закінчується ароматом кісточкових плодів.
Смак: фруктово-пряний із тваринними нотками завдяки митій скоринці.
Про сир Раклет
Ароматний гірський Раклет. >>
Поєднання з сиром Раклет
- Овочі: картопля та різні коренеплоди, мариновані огірки, перець, капуста. Особливо смакує з різновидами цибулі та овочами-гриль.
- М’ясо: яловичина, баранина, шинка, буженина.
- Алкоголь: біле вино Chasselas, Zinfandel; червоне Pinot Noir.
Рецепти з сиром Раклет
Рецепти Оксани Чернової: Бананові оладки з додаванням меленого мигдалю під сиром Раклет. >>
Аксесуари для сиру Раклет
Раклетниця Boska електрична Raclette Quattro Concrete. >>
Набор для раклета Boska Party XL. >>
Відгуки
Відгуків немає, поки що.