Опис
Ароматизований напівтвердий сир.
Молоко: овече.
Скоринка: відсутня.
Текстура сирного тіста: біла, гнучка, зі шматочками трюфелю.
Аромат: трюфельно-молочний, переважають трюфельні нотки.
Смак: помірно-солоний з чітким присмаком свіжого трюфелю.
-Хлібобулочні вироби;
-Всі види паст та страви із яєць;
-Джеми та мед;
-Овочі: баклажани, капуста (різновиди), фенхель, листя салату;
-Крупи: рис, кукурудзяна каша;
-Шоколад: темний;
-Фрукти та ягоди: апельсини, груші, абрикоси, персики, дині, виноград;
-Алкоголь: червоні вина Barolo, Bordeaux, Chianti, Brunello, Malbec, Amarone; десертне вино Vintage Port; ігристі вина Prosecco, Martini Asti; білі вина Chardonnay і Pinot Grigio.
-Напої: лимонади на основі вищевказаних фруктів з додаванням м’яти.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.