в наявностіКод товара: 51

Сир Парміджано Реджано 32%, ТМ Занетті, тертий, 100г

Твердий витриманий сир.
Молоко: коров’яче.
Скоринка: темно-солом’яного кольору, гладка, масляниста, перфорована власною назвою по всьому периметру. Обов’язково присутнє тавро. Їстівна.
Текстура сирного тіста: тверда та крихка. Колір рівномірний, світло-пісочний, може змінюватись в залежності від витримки (з часом стає темнішим, наближеним до медового).
Аромат: солодкий молочний, плавно переходить у цитрусово-квіткові ноти.
Смак: солоної карамелі, з легкими цитрусово-фруктовими відтінками.
Мінімальний термін визрівання 12 міс. При витримці 24 місяці смак має нотки фундука.

Logo
Італія
Logo
Твердий сир
Logo
Коров'яче

102.96 грн

Порівняйте
Доставка
Доставка здійснюється за допомогою власної служби «Фреш Логістика» з дотриманням всіх температурних режимів і цілісності кожного замовлення.
Оплата
  • -Готівковий розрахунок при отримані замовлення.
  • - Оплата на карту Приватбанку.
  • - Доставка здійснюється після 100% передплати.

Опис

Парміджано Реджано, який часто називають просто Пармезаном це твердий і витриманий, але не пресований сир італійської марки Zanetti, який виготовляють виключно з непастеризованого коров’ячого молока.

Як виготовляється сир Парміджано Реджано?

Традиційний Парміджано Реджано виготовляють з суміші свіжого непастеризованого ранкового й знежиреного вечірнього молока, яку заливають у спеціальні мідні чани.

Потім температуру підвищують до 33-35ºС, додають спеціальну сироватку й сичужний фермент, а далі залишають сирну масу згортатися протягом 10-12 хвилин.

Пізніше отриману сирну суміш розрізають на маленькі шматочки, підвищують температуру до 55ºС і залишають сир настоюватися 45-60 хвилин. Готовий сирний делікатес розкладають по спеціальних металевих формах у вигляді великого кільця, щоб сирна голівка зберегла круглу форму, а потім його відправляють приймати сольові ванни.

Далі сир Parmigiano Reggiano відправляють витримуватися близько 12 місяців у спеціальні кімнати, оснащені дерев’яними полицями.

Особливості смаку й запаху

Купити Парміджано Реджано варто через його насичений солодко-молочний аромат з приємними цитрусово-квітковими нотками.

Текстура самого сирного тіста відрізняється твердістю й розсипчастістю, має світлий рівномірний відтінок, який може ставати темнішим у процесі тривалої витримки.

Що стосується смакових якостей, то вони стають багатшими і яскравішими після тривалої витримки (ціна сиру Парміджано Реджано зростає пропорційно періоду дозрівання). Італійський сирний делікатес має легкий солонуватий смак, який нагадує солону карамель, з приємним цитрусово-фруктовим посмаком.

З якими продуктами поєднується Parmigiano Reggiano?

Парміджано Реджано подають як самостійний компонент сирної тарілки, який відмінно поєднується з волоськими горіхами, виноградом, грушею і медом.

Сир також можна використовувати як основний інгредієнт для вишуканих супів, салатів, пасти, ризото й пікантних соусів.

Характеристика

Вага 100 г
Країна

Італія

Тип молока

Коров'яче

Ситуація споживання

Приготування страв

Brand

Zanetti

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Сир Парміджано Реджано 32%, ТМ Занетті, тертий, 100г”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Сир, що використовується у всіх областях кулінарії.
Рекомендовано для пасти, різотто та супів.

Вам також може сподобатися…