Акція
в наявностіКод товара: 47

Сир Парміджано Реджано 32%, ТМ Занетті, 200г

Твердий витриманий сир.
Молоко: коров’яче.
Скоринка: темно-солом’яного кольору, гладка, масляниста, перфорована власною назвою по всьому периметру. Обов’язково присутнє тавро. Їстівна.
Текстура сирного тіста: тверда та крихка. Колір рівномірний, світло-пісочний, може змінюватись в залежності від витримки (з часом стає темнішим, наближеним до медового).
Аромат: солодкий молочний, плавно переходить у цитрусово-квіткові ноти.
Смак: солоної карамелі, з легкими цитрусово-фруктовими відтінками.
Мінімальний термін визрівання 12 міс. При витримці 24 місяці смак має нотки фундука.

Logo
Італія
Logo
Твердий сир
Logo
Коров'яче

195.00 грн

Порівняйте
Доставка
Доставка здійснюється за допомогою власної служби «Фреш Логістика» з дотриманням всіх температурних режимів і цілісності кожного замовлення.
Оплата
  • -Готівковий розрахунок при отримані замовлення.
  • - Оплата на карту Приватбанку.
  • - Доставка здійснюється після 100% передплати.

Опис

Твердий витриманий сир.
Молоко: коров’яче.
Скоринка: темно-солом’яного кольору, гладка, масляниста, перфорована власною назвою по всьому периметру. Обов’язково присутнє тавро. Їстівна.
Текстура сирного тіста: тверда та крихка. Колір рівномірний, світло-пісочний, може змінюватись в залежності від витримки (з часом стає темнішим, наближеним до медового).
Аромат: солодкий молочний, плавно переходить у цитрусово-квіткові ноти.
Смак: солоної карамелі, з легкими цитрусово-фруктовими відтінками.
Мінімальний термін визрівання 12 міс. При витримці 24 місяці смак має нотки фундука.

Характеристика

Вага 200 г
Країна

Італія

Тип молока

Коров'яче

Ситуація споживання

Cирна тарілка

Brand

Zanetti

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Сир Парміджано Реджано 32%, ТМ Занетті, 200г”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Сир, що використовується у всіх областях кулінарії.

Поєднання з сиром Парміджано Реджано

  • Фрукти та ягоди: сезонні полуниця, абрикос, апельсин, екзотичні фрукти та ягоди (папайя, манго, ягоди Годжі).
  • Шоколад
  • Овочі: фенхель, томати, різновиди перців, селера (корінь, стебло).
  • М’ясо та риба: будь-які різновиди.
  • Спеції, джеми, мед: сіль морська з травами, базилік, розмарин, лаванда, перець.
  • Алкоголь: мускатні вина Мускатель, ігристі вина Martini Asti; червоні вина Barolo, Madeira, Sangiovese, Chianti; білі вина Riolo, Syrah.
  • Напої: лимонади цитрусові (апельсин, лайм), розмарин і м’ята, лимонаді на основі Сангрії.

Рецепти з сиром Парміджано Реджано

6 варіантів використання сиру Парміджано Реджано: смачні ідеї на кожен день. >>

Рецепти Оксани Чернової: Суп з сиром Грана Падано. >>

Рецепти Оксани Чернової: Міні-пончики з сиром Парміджано Реджано. >>

Рецепти Оксани Чернової: Свинні ребра в соусі з червоним каєнським перцем під сиром Парміджано Реджано. >>

Рецепти Оксани Чернової: Суфле з сиром Парміджано Реджано. >>

 

 

Вам також може сподобатися…