Немає в наявностіКод товара: 47

Парміджано Реджано 32%, ТМ Занетті, 0,200кг

Твердий витриманий сир.
Молоко: коров’яче.
Скоринка: темно-солом’яного кольору, гладка, масляниста, перфорована власною назвою по всьому периметру. Обов’язково присутнє тавро. Їстівна.
Текстура сирного тіста: тверда та крихка. Колір рівномірний, світло-пісочний, може змінюватись в залежності від витримки (з часом стає темнішим, наближеним до медового).
Аромат: солодкий молочний, плавно переходить у цитрусово-квіткові ноти.
Смак: солоної карамелі, з легкими цитрусово-фруктовими відтінками.
Мінімальний термін визрівання 12 міс. При витримці 24 місяці смак має нотки фундука.

Logo
Італія
Logo
Твердий сир
Logo
Коров'яче
Logo
Безлактозний

280.68 грн

Немає в наявності

Порівняйте
Доставка
Доставка здійснюється за допомогою власної служби «Фреш Логістика» з дотриманням всіх температурних режимів і цілісності кожного замовлення.
Оплата
  • -Готівковий розрахунок при отримані замовлення.
  • - Оплата на карту Приватбанку.
  • - Доставка здійснюється після 100% передплати.

Опис

Твердий витриманий сир.
Молоко: коров’яче.
Скоринка: темно-солом’яного кольору, гладка, масляниста, перфорована власною назвою по всьому периметру. Обов’язково присутнє тавро. Їстівна.
Текстура сирного тіста: тверда та крихка. Колір рівномірний, світло-пісочний, може змінюватись в залежності від витримки (з часом стає темнішим, наближеним до медового).
Аромат: солодкий молочний, плавно переходить у цитрусово-квіткові ноти.
Смак: солоної карамелі, з легкими цитрусово-фруктовими відтінками.
Мінімальний термін визрівання 12 міс. При витримці 24 місяці смак має нотки фундука.

Характеристика

Вага 200 г
Країна

Італія

Тип молока

Коров'яче

Ситуація споживання

Cирна тарілка

Brand

Zanetti

Особливі характеристики

Безлактозний

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Парміджано Реджано 32%, ТМ Занетті, 0,200кг”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Сир, що використовується у всіх областях кулінарії.

Поєднання з сиром Парміджано Реджано

  • Фрукти та ягоди: сезонні полуниця, абрикос, апельсин, екзотичні фрукти та ягоди (папайя, манго, ягоди Годжі).
  • Шоколад
  • Овочі: фенхель, томати, різновиди перців, селера (корінь, стебло).
  • М’ясо та риба: будь-які різновиди.
  • Спеції, джеми, мед: сіль морська з травами, базилік, розмарин, лаванда, перець.
  • Алкоголь: мускатні вина Мускатель, ігристі вина Martini Asti; червоні вина Barolo, Madeira, Sangiovese, Chianti; білі вина Riolo, Syrah.
  • Напої: лимонади цитрусові (апельсин, лайм), розмарин і м’ята, лимонаді на основі Сангрії.

Рецепти з сиром Парміджано Реджано

6 варіантів використання сиру Парміджано Реджано: смачні ідеї на кожен день. >>

Рецепти Оксани Чернової: Суп з сиром Грана Падано. >>

Рецепти Оксани Чернової: Міні-пончики з сиром Парміджано Реджано. >>

Рецепти Оксани Чернової: Свинні ребра в соусі з червоним каєнським перцем під сиром Парміджано Реджано. >>

Рецепти Оксани Чернової: Суфле з сиром Парміджано Реджано. >>

 

 

Вам також може сподобатися…