Опис
Моцарела ді Буфала від Zanetti — класичний італійський свіжий сир по типу паста Філата, який виготовляють з буйволиного молока.
Як виготовляється сир Моцарела ді Буфала?
Традиційно Моцарелу виготовляють як з буйволиного, так і з коров’ячого молока в залежності від обраної технології виробництва.
Варто зазначити, що на сучасному ринку присутні різні види Моцарели. Наприклад, один з варіантів цього сиру (боккончіні) являє собою маленькі вологі сирні кульки, які ідеально підходять для приготування салатів і закусок.
Особливості смаку й запаху
Оригінальна Моцарела ді Буфала, виготовлена з буйволиного молока, має характерний нейтральний аромат і легкий молочно-вершковий смак, який завершується приємною кислинкою.
Ще одна “родзинка” представленого сирного делікатесу — волога й еластична консистенція сирного тіста красивого білого кольору.
З якими продуктами поєднується сир Моцарела ді Буфала?
Класичну Моцарелу ді Буфало варто використовувати для приготування салатів (наприклад, Капрезе) і легких закусок.
Не меншу популярність має цей сирний делікатес як додатковий компонент для приготування піци, пасти та інших гарячих страв.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.