Акція!
в наявностіКод продукту: 1043

Сир Моцарелла ді Буфала DOP 52%, ТМ Занетті, 125г

Свіжий сир по типу паста філата (витяжне сирне тісто).
Молоко: буйволине.
Скоринка: відсутня.
Текстура сирного тіста: волога, м’яка, пружна, фарфорово-білого кольору.
Аромат: нейтральний.
Смак: нейтральний, з легкою цитрусовою кислинкою.

Logo
Сири
Logo
Буйволине

115.80 грн

Порівняйте
Доставка
Доставка здійснюється за допомогою власної служби «Фреш Логістика» з дотриманням всіх температурних режимів і цілісності кожного замовлення.
Оплата
  • -Готівковий розрахунок при отримані замовлення.
  • - Оплата на карту Приватбанку.
  • - Доставка здійснюється після 100% передплати.

Опис

Моцарела ді Буфала від Zanetti класичний італійський свіжий сир по типу паста Філата, який виготовляють з буйволиного молока.

Як виготовляється сир Моцарела ді Буфала?

Традиційно Моцарелу виготовляють як з буйволиного, так і з коров’ячого молока в залежності від обраної технології виробництва.

Варто зазначити, що на сучасному ринку присутні різні види Моцарели. Наприклад, один з варіантів цього сиру (боккончіні) являє собою маленькі вологі сирні кульки, які ідеально підходять для приготування салатів і закусок.

Особливості смаку й запаху

Оригінальна Моцарела ді Буфала, виготовлена ​​з буйволиного молока, має характерний нейтральний аромат і легкий молочно-вершковий смак, який завершується приємною кислинкою.

Ще одна “родзинка” представленого сирного делікатесу волога й еластична консистенція сирного тіста красивого білого кольору.

З якими продуктами поєднується сир Моцарела ді Буфала?

Класичну Моцарелу ді Буфало варто використовувати для приготування салатів (наприклад, Капрезе) і легких закусок.

Не меншу популярність має цей сирний делікатес як додатковий компонент для приготування піци, пасти та інших гарячих страв.

Характеристика

Вага 125 г
Тип молока

Буйволине

Ситуація споживання

Закуска

Бренд

Zanetti

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Сир Моцарелла ді Буфала DOP 52%, ТМ Занетті, 125г”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

-Овочі та зелень: болгарський перець, баклажани, томати, каперси, листя салату, різновиди зелені, бобові (особливо квасоля).
-Гриби: трюфель, білий гриб.
-Фрукти: виноград, абрикос, манго.
-Олія: оливкова, лляна.
-Алкоголь: білі вина Zinfandel, Sauvignon, Sauvignon, Proseccо.