в наявностіКод товара: 784

Сир Мосбахер 45%, ТМ Шердінгер, фасований, 500-600г

Ціна вказана за 1кг.
Звертаємо увагу, що дана позиція вагова. Можливе фасування по 500-600 г.
Вартість буде перераховано після зважування.
Менеджер з’вяжеться для узгодження або ви отримаєте повідомлення з остаточною вартістю.

Напівтвердий сир. Безлактозний.
Молоко: коров’яче пастеризоване.
Скоринка: візуальну складову підкреслює спеціально виготовлена лляна тканина, що символізує як ремісничу традицію, так і її австрійське походження. Її особливість полягає в поєднанні 2-х типів афінажу (протягом місяця скоринку омивають 1 раз на тиждень; потім скоринка визріває без омивання).
Текстура сирного тіста: пружна, гнучка з великими вічками, насиченого жовтого кольору.
Аромат: пряно-молочний з легкою ноткою сирих лісових горіхів.
Смак: солодкого пряженого молока з присмаком карамельно-горіхових ноток.

Logo
Австрія
Logo
Сири
Logo
Коров'яче
Logo
Безлактозний

713.16 грн

Порівняйте
Доставка
Доставка здійснюється за допомогою власної служби «Фреш Логістика» з дотриманням всіх температурних режимів і цілісності кожного замовлення.
Оплата
  • -Готівковий розрахунок при отримані замовлення.
  • - Оплата на карту Приватбанку.
  • - Доставка здійснюється після 100% передплати.

Опис

Мосбахер (Mosbacher) класичний напівтвердий сир родом з Австрії, який виготовляють з пастеризованого коров’ячого молока.

Як виготовляється сир Мосбахер?

Головна “родзинка” цього сирного делікатесу лляна тканина, яку використовують під час дозрівання сирної голівки.

По-перше, вона символізує продовження традиції місцевого ремісництва, а по-друге, свідчить про істинно австрійське походження цього сирного делікатесу.

Для того, щоб отримати характерну тверду скоринку, місцеві сировари поєднують 2 основних типи афінажу: спершу протягом 1 місяця скоринку омивають щотижня, потім вона продовжує дозрівати самостійно без додаткового омивання.

Особливості смаку й запаху

Сир Мосбахер відрізняється еластичною і пружною текстурою сирного тесту з великими вічками. Пряно-молочний аромат доповнюють насичені нотки сирих лісових горіхів, а смаковий профіль – солодкий карамельно-горіховий присмак.

З якими продуктами поєднується сир Мосбахер?

Класичний австрійський сирний делікатес підійде людям з особливими потребами, оскільки не містить доданої лактози.

Сир Mosbacher можна використовувати як основний компонент сирної тарілки в поєднанні з червоним молодим вином або темним пивом.

Характеристика

Вага 500 г
Країна

Австрія

Тип молока

Коров'яче

Особливі характеристики

Безлактозний

Ситуація споживання

Cирна тарілка

Brand

Schardinger

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Сир Мосбахер 45%, ТМ Шердінгер, фасований, 500-600г”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Про сир Мосбахер

Мосбахер — незвичний сир, що варто скуштувати. >>

Поєднання з сиром Мосбахер

  • Джеми, соуси та мармелади: абрикосовий, соуси на основі гірчиці.
  • Фрукти: червоний виноград, слива, груша.
  • Овочі: баклажани, всі види перцю, картопля, мариновані овочі (огірки, помідори).
  • М’ясо та дичина.
  • Алкоголь: білі вина (Georg Mosbacher — Riesling та сорти Sauvignon blanc; Peller Estates Vidal Icewine), червоні вина (Château Des Charmes Vidal Icewine), сорти світлого пива.

Рецепти з сиром Мосбахер

Нотатки Оксани Чернової: Моосбахер. >>