Опис
Лангр наче створений самою природою. Тільки подивіться на нього! Має трапецевидну форму та дуже нагадує вулкан. Нерівна текстура митої скоринки та втоплений верх, наче фонтан або кратер вулкану.
⠀
При дозріванні Лангр набуває помаранчевого відтінку завдяки бактерії Brevibacterium.
⠀
Афінер щотижня вмиває сир та стежить за процесом дозрівання. Коли «beauty-процедури» та дозрівання припиняються, з’являється пліснява Penicililinum candidum.
⠀
Смак Лангру відповідає його зовнішньому вигляду на 100%. Ви не сплутаєте його з жодним іншим сиром.
⠀
Смакуйте окремо або з винами Бургундії, німецьким рислінгом чи шампанським. Пиво та бренді — також гарна пара до Лангру.
⠀
А ще потіште себе або гостей особливою подачею: зробіть зубочисткою невеличкі «дірочки»в сирі, налийте трішки ігристого у «кратер» та почекайте, поки сир вбере алкоголь.
⠀
Новий смаковий досвід гарантуємо!
Відгуки
Відгуків немає, поки що.