Опис
Напівтвердий сир.
Молоко: козяче пастеризоване.
Скоринка: їстівна, тонка, темно-бордового кольору, насичена смаком червоного вина.
Текстура сирного тіста: щільна, колір варіюється від світло-солом’яного до кольору слонової кістки.
Аромат: молочний, сінно-трав’яний з відтінком згущеного молока.
Смак: м’який присмак козячого молока з відтінком родзинок.
Про сир Мурсія
Традиції Іспанії: неперевершені козячі сири Мурсія та Мурсія аль Віно. >>
Поєднання з сиром Мурсія
- Джеми і сухофрукти: виноградні, абрикосові, полуничні джеми.
- Фрукти: червоний виноград, будь-які червоні ягоди (малина, червона та чорна смородина тощо).
- Овочі та зелень: томати свіжі та в’ялені, цукіні, картопля, базилік.
- Риба та морепродукти: риба-гриль, восьминіг.
- Хліб: всі види пшеничного хліба.
- Шоколад: чорний з перцем чи апельсином.
- Алкоголь: червоні іспанські вина (Ріоха, Рібера, Піно Нуар), білі вина (Аліканте, Рислінг, Шардоне).
Відгуки
Відгуків немає, поки що.