Немає в наявностіКод продукту: 1296

Сир козячий свіжий Кана де Кабра 45%, ТМ Монтесінос, 1,0-1,2кг

Ціна вказана за 1кг.
Звертаємо увагу, що дана позиція вагова.
Вартість буде перераховано після зважування.
Менеджер з’вяжеться для узгодження або ви отримаєте повідомлення з остаточною вартістю.

Свіжий витриманий козячий сир.
Молоко: козяче.
Скоринка: їстівна, вкрита білою пліснявою. Повністю вкриває маслянисту текстуру тіста. Досить пружна при розрізанні. Біла, оксамитова.
Текстура сирного тіста: досить щільна ,білого кольору всередині, і більше рідка, кольору слонової кості, по периметру навколо скоринки.
Аромат: спочатку через скоринку відчуваються злегка грибні нотки, котрі швидко вивітрюються і переходять в лимонно-трав’янисті.
Смак: м’який солоний смак тіста з примаком лимону і післясмаком цитрусової цедри (трошки з гірчинкою).

Logo
Іспанія
Logo
Сири
Logo
Козяче

1,056.78 грн

Немає в наявності

Порівняйте
Доставка
Доставка здійснюється за допомогою власної служби «Фреш Логістика» з дотриманням всіх температурних режимів і цілісності кожного замовлення.
Оплата
  • -Готівковий розрахунок при отримані замовлення.
  • - Оплата на карту Приватбанку.
  • - Доставка здійснюється після 100% передплати.

Опис

Свіжий витриманий козячий сир.
Молоко: козяче.
Скоринка: їстівна, вкрита білою пліснявою. Повністю вкриває маслянисту текстуру тіста. Досить пружна при розрізанні. Біла, оксамитова.
Текстура сирного тіста: досить щільна ,білого кольору всередині, і більше рідка, кольору слонової кості, по периметру навколо скоринки.
Аромат: спочатку через скоринку відчуваються злегка грибні нотки, котрі швидко вивітрюються і переходять в лимонно-трав’янисті.
Смак: м’який солоний смак тіста з примаком лимону і післясмаком цитрусової цедри (трошки з гірчинкою).

 

Характеристика

Вага 1000 г
Тип молока

Козяче

Ситуація споживання

Cирна тарілка

Бренд

Montesinos

Країна

Іспанія

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Сир козячий свіжий Кана де Кабра 45%, ТМ Монтесінос, 1,0-1,2кг”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Зазвичай подають на сирну тарілку. Або їдять в чистому вигляді, а також в салатах та бутербродах.
-Мед (світлі сорти – квіткові);
-Джеми-пасти (айвовий, інжирний);
-Горіхи: різні види;
-Спеції: на основі перцю;
-Хліб: багет, підсмажений тостовий;
-Фрукти та ягоди: лохина, малина, виноград;
-Овочі та зелень: різні види зелені, відварені овочі (буряк, гарбуз, цукіні), оливки.
-М’ясо: баранина, яловичина;
-Алкоголь: білі вина (Шардоне, Зінфандель, Рислінг, Грюнер Вельтлінер) ігристі білі та рожеві вина, червоні вина (Каберне Совіньйон).