Опис
Напівтвердий сир.
Молоко: козяче пастеризоване.
Скоринка: їстівна, тонка.
Текстура сирного тіста: щільна, колір варіюється від світло-солом’яного до кольору слонової кістки.
Аромат: молочний, сінно-трав’яний з відтінком згущеного молока.
Смак: м’який присмак козячого молока.
Джеми і сухофрукти: виноградні, абрикосові, полуничні джеми.
Фрукти: червоний виноград, будь-які червоні ягоди (малина, червона та чорна смородина тощо).
Овочі та зелень: томати свіжі та в’ялені, цукіні, картопля, базилік.
Риба та морепродукти: риба-гриль, восьминіг.
Хліб: всі види пшеничного хліба.
Шоколад: чорний з перцем чи апельсином.
Алкоголь: червоні іспанські вина (Ріоха, Рібера, Піно Нуар), білі вина (Аліканте, Рислінг, Шардоне).
Відгуки
Відгуків немає, поки що.