Опис
Свіжий козячий сир.
Молоко: козяче.
Скоринка: відсутня.
Текстура сирного тіста: біла, крихка, в міру спресована та дещо волога.
Аромат: невиразний аромат козячого молока з цитрусовими нотками.
Смак: дуже ніжний та соковитий з присмаком легкої лимонної кислинки.
Поєднання з козячим сиром Беттіне
За рахунок нейтрального та м’якого смаку, поєднується з великою кількістю різноманітних продуктів.
- Різноманітні джеми: наприклад, чудово поєднується з корицею.
- Фрукти: слива, інжир, абрикос, виноград тощо.
- Овочі та зелень: базилік, баклажан, оливки, гриби, буряк.
- Алкоголь: фруктові вина, наливки, білі вина (Sauvignon blanc), червоні вина (Malvasia).
Замітки Оксани Чернової: Як обрати акомпанементи до козячого сиру. >>
Рецепти з козячим сиром Беттіне
Чизкейк з козячого сиру. >>
Салат з буряка з козячим сиром та мигдалем. >>
Літнє меню: 4 смачних салати з козячим сиром. >>
Рецепти Оксани Чернової: Салат з козячим сиром, карамелізованим абрикосом і кус-кусом. >>
Відгуки
Відгуків немає, поки що.