Немає в наявностіКод товара: 1365

Сир Хард Чіз 32%, ТМ Занетті, фасований, 1,0-1,4 кг

Ціна вказана за 1 кг.
Звертаємо увагу, що дана позиція вагова.
Вартість буде перерахована після зважування.
Менеджер зв’яжеться для узгодження або ви отримаєте повідомлення з остаточною вартістю.

Твердий витриманий сир.
Молоко: коров’яче.
Скоринка: світло-солом’яний.
Текстура сирного тесту: тверда, тендітна, зерниста і хлоп’яниста. Колір рівномірний, світло-солом’яний з жовтуватим відтінком.
Аромат: солонувато-морський, свіжий.
Смак: слабо солоний, молочно-карамельний.

Logo
Твердий сир

438.00 грн

Немає в наявності

Порівняйте
Доставка
Доставка здійснюється за допомогою власної служби «Фреш Логістика» з дотриманням всіх температурних режимів і цілісності кожного замовлення.
Оплата
  • -Готівковий розрахунок при отримані замовлення.
  • - Оплата на карту Приватбанку.
  • - Доставка здійснюється після 100% передплати.

Опис

Хард Чіз – твердий сир італійської торгової марки Zanetti, який виготовляють виключно з коров’ячого молока.

Як виробляється сир Хард Чіз?

Для виробництва такого сиру використовують частково знежирене незбиране коров’яче молоко, яке виливають в спеціальні мідні контейнери і поступово нагрівають до 55⁰С. В процесі нагрівання додають спеціальну сироватку і сичужний фермент, а потім отриману сирну масу залишають настоюватися.

Далі отриманий сирний делікатес поміщають в соляний розчин, регулярно перевертаючи, і потім відправляють дозрівати в спеціальні кімнати з дерев’яними полицями протягом 6-36 місяців, після чого його реалізують як ваговий товар.

Особливості смаку і запаху

Твердий сир має насичений, міцний і концентрований смак, який зберігається тривалий час через внутрішню низькій вологості.

Згодом на поверхні сиру з’являються білі кристали (лактат кальцій). Вони мають різкий солонуватий смак і вважаються ознакою добре дозрілого сиру. Чим довше витримують Hard Cheese, тим більше у нього розвивається солонуватий смак і характерний солодкий молочний аромат.

Текстура самого сирного тесту тверда і розсипчаста, а відтінок стають більш темним в процесі тривалого дозрівання.

З якими продуктами поєднується Hard Cheese?

Сир Хард Чіз використовують як самостійний продукт або як основний інгредієнт для приготування вишуканих супів, запіканок, салатів і пікантних соусів.

Великим попитом цей твердий коров’ячий сирний делікатес родом з Італії користується не тільки в домашній кулінарії, але і в межах HoReCa на професійній кухні.

Характеристика

Вага 1000 г

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Сир Хард Чіз 32%, ТМ Занетті, фасований, 1,0-1,4 кг”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

В основному використовується як інгредієнт в кулінарії (для приготування супів, соусів, паст, салатів, сирних чіпсів, попкорну).
Зазвичай не використовується як елемент сирної тарілки.