Опис
М’який сир із білою пліснявою.
Молоко: коров’яче пастеризоване.
Скоринка: хвиляста, біла та пружна.
Текстура сирного тіста: м’яка, світло-кремового відтінку, можуть бути маленькі вічки.
Аромат: молочний, грибний, присутні тваринні нотки.
Смак: молочний насичено-грибний з присмаком вареної броколі.
Про сир Камамбер
Сир з історією: шлях Камамберу від “народження” до нашого столу. >>
Поєднання з сиром Камамбер
- Джеми.
- Сухофрукти: вишня та журавлина.
- Фрукти: яблука, червоний виноград, абрикос, персик, тощо.
- Овочі: всі хрестоцвіті.
- Шоколад: з апельсином чи перцем.
- Алкоголь: сидр, кальвадос, ігристі вина, білі вина (Chardonnay).
Відгуки
Відгуків немає, поки що.