Опис
М’який сир з білою пліснявою.
Молоко: коров’яче.
Скоринка: хвиляста, тонка (не повинная бути товстою).
Текстура сирного тіста: гладка, кремова, варіюється від світло-жовтого кольору до відтінку кави з молоком, можуть бути маленькі вічки.
Аромат: спочатку може бути аміачний, що швидко зникає, а потім відкривається насичений грибний аромат з нотками вологої землі.
Смак: грибний, з молочно-тваринними нотками.
Про сир Камамбер
Сир з історією: шлях Камамберу від “народження” до нашого столу. >>
Поєднання з сиром Камамбер
Джеми та сухофрукти. вишня та журавлина.
Фрукти: яблука, червоний виноград, абрикос, персик тощо;
Овочі: всі хрестоцвіті;
Шоколад: з апельсином чи перцем;
Алкоголь: сидр, кальвадос, а також ігристі вина, білі вина (Chardonnay), червоні вина (бургундські, Pinot Noir, Sangiovese, Cotes du Rhone), десертні кріплені вина Sauternes.
Замітки Оксани Чернової: Камамбер. >>
Відгуки
Відгуків немає, поки що.