Опис
Напівтвердий сир. Без глютена та лактози.
Молоко: коров’яче.
Скоринка: темно-теракотового кольору, землянистий аромат з нотками вологої землі.
Текстура сирного тіста: щільна, ніжна та волога, досить пружна.
Аромат: вологої землі та топленого масла.
Смак: легкий фруктово-горіховий з відчуттям піщинок сирного тіста, які плавляться від температури тіла.
Про сир Грюйєр
Оксана Чернова про швейцарський гірський сир Грюйєр. >>
Поєднання з сиром Грюйєр
- Дуже добре підходить для готування гратену з картоплею і м’ясом.
- Джем: грушевий, зі спеціями, чатні з динею, паста з баклажанів.
- Хліб: пшеничний, з насінням та горіхами.
- Овочі: запечена картопля, баклажан, цукіні, перець, бруква, гарбуз, мариновані огірки, помідори, перець і квашена капуста.
- Алкоголь: червоні витримані вина (Barbaresco Nebbiolo), кріплений портвейн, пиво (Chimay Red та за типом Lager), білі вина (Riesling, Silvaner, Gewürztraminer).
Рецепти з сиром Грюйєр
Крем-суп з сиром Грюєр. >>
Сирний соус: 3 рецепти з Грюєром на будь-який смак. >>
Відгуки
Відгуків немає, поки що.