Опис
Твердий витриманий сир.
Молоко: коров’яче.
Скоринка: солом’яного кольору, гладка, масляниста, перфорована власною назвою по всьому периметру та ромбами. Обов’язково присутнє тавро. Їстівна.
Текстура сирного тіста: тверда та крихка. Колір рівномірний, світло-солом’яний, може змінюватись в залежності від витримки (з часом стає темнішим, але не має бути світло-сірим).
Аромат: солодкий з яскравими насиченими свіжими цитрусовими нотками.
Смак: помірно солоний, схожий на морозиво, з післясмаком ананасу.
Мінімальний термін визрівання 9 міс.
Сир, що використовується у всіх областях кулінарії. Рекомендовано для пасти, різотто та супів.
-Фрукти та ягоди: ананас, сезонні полуниця, абрикос, апельсин, екзотичні фрукти та ягоди (папайя, манго, ягоди Годжі).
-Шоколад
-Овочі: фенхель, томати, різновиди перців, селера (корінь, стебло).
-М’ясо, риба та морепродукти: будь-які різновиди.
-Спеції, джеми, мед: сіль морська з травами, базилік, розмарин, лаванда, перець.
-Алкоголь: мускатні вина Мускатель, ігристі вина Martini Asti; червоні вина Barolo, Sangiovese, Chianti; білі вина Riolo; шотландський віскі; трав’яні лікери.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.