в наявностіКод товара: 479

Сир Горгонзола Балларіні 48%, ТМ Занетті, 150г

Сир з блакитною пліснявою.
Молоко:коров’яче.
Скоринка: відсутня, але зовні є щільний шар плісняви, який дещо відрізняється від текстури сирного тіста.
Текстура сирного тіста: кремова, м’яка, солом’яно-білого кольору із зеленувато-блакитними прожилками плісняви.
Аромат: чітко виражений аромат коров’ячого молока з відтінком сирих горіхів і вологого льоху.
Смак: пряно-гострий, що переходить в маслянисто-кремовий відтінок.

Logo
Італія
Logo
Сири
Logo
Коров'яче

102.00 грн

Порівняйте
Доставка
Доставка здійснюється за допомогою власної служби «Фреш Логістика» з дотриманням всіх температурних режимів і цілісності кожного замовлення.
Оплата
  • -Готівковий розрахунок при отримані замовлення.
  • - Оплата на карту Приватбанку.
  • - Доставка здійснюється після 100% передплати.

Опис

Сир з блакитною пліснявою.
Молоко:коров’яче.
Скоринка: відсутня, але зовні є щільний шар плісняви, який дещо відрізняється від текстури сирного тіста.
Текстура сирного тіста: кремова, м’яка, солом’яно-білого кольору із зеленувато-блакитними прожилками плісняви.
Аромат: чітко виражений аромат коров’ячого молока з відтінком сирих горіхів і вологого льоху.
Смак: пряно-гострий, що переходить в маслянисто-кремовий відтінок.

Характеристика

Вага 150 г
Країна

Італія

Тип молока

Коров'яче

Ситуація споживання

Cирна тарілка

Brand

Ballarini

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Сир Горгонзола Балларіні 48%, ТМ Занетті, 150г”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Поєднання з сиром Горгонзола

  • Фрукти та ягоди: груша, слива, айва, лохина.
  • Овочі: картопля, цукіні, томати, свіжі огірки.
  • Мясо: червоне та біле.
  • Ідеально підходить в якості інгредієнта для соуса під м’ясо.
  • Алкоголь: червоні вина Barbaresco, Barolo, Chianti Riserva, десертне вино Vintage Port, білі вина Pinot Bianco Triveneto, Franciacorta, бельгійське пиво.
  • Напої: лимонад із розмарином і огірками, чай з м’ятою.

Рецепти з сиром Горгонзола

Рецепти Оксани Чернової: Італійська закуска аранчіні з сиром Грана Падано. >> 

Вам також може сподобатися…