в наявностіКод товара: 1684

Сир Фурм Д’ Амбер 50%, TM Ентремонт, 150г

М’який сир із блакитною пліснявою.
Молоко: коров’яче пастеризоване.
Скоринка: тонка, суха, сірувато-червоного кольору.
Текстура сирного тіста: м’яка, волога з прожилками блакитної плісняви по всьому тісту.
Аромат: злегка гострий з нотками вологого льоху та благородної плісняви.
Смак: яскравий з легкою гірчинкою, відтіняється вершковим післясмаком. Французи називають цей сир дамою з м’яким серцем через його ніжність.

Logo
Франція
Logo
Сири
Logo
Коров'яче

97.98 грн

Порівняйте
Доставка
Доставка здійснюється за допомогою власної служби «Фреш Логістика» з дотриманням всіх температурних режимів і цілісності кожного замовлення.
Оплата
  • -Готівковий розрахунок при отримані замовлення.
  • - Оплата на карту Приватбанку.
  • - Доставка здійснюється після 100% передплати.

Опис

М’який сир із блакитною пліснявою.
Молоко: коров’яче пастеризоване.
Скоринка: тонка, суха, сірувато-червоного кольору.
Текстура сирного тіста: м’яка, волога з прожилками блакитної плісняви по всьому тісту.
Аромат: злегка гострий з нотками вологого льоху та благородної плісняви.
Смак: яскравий з легкою гірчинкою, відтіняється вершковим післясмаком. Французи називають цей сир дамою з м’яким серцем через його ніжність.

Характеристика

Вага 150 г
Країна

Франція

Тип молока

Коров'яче

Ситуація споживання

Cирна тарілка

Brand

Entremont

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Сир Фурм Д’ Амбер 50%, TM Ентремонт, 150г”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Поєднання з сиром Фурм Д’Амбер

Чудово поєднується з м’ясом або як інгредієнт до рагу з телятиною, тушеної у вині яловичини. А також зі стравами із птиці.

  • Горіхи: підсмажені волоські.
  • Хліб: свіжий або крекери.
  • Фрукти: груша, яблука, абрикос.
  • Шоколад: із вмістом какао-бобів 70%.
  • Алкоголь: білі вина (Sauternes, Bergerac), червоні вина (Cotes du Rhone), рожеві вина (Cotes d’Auvergne).

Рецепти з сиром Фурм Д’Амбер

Омлет з французьким блакитним сиром Fourme d`Ambert. >>

Вам також може сподобатися…