Опис
Іноді не потрібно мудрувати з назвою сиру. Краще одразу перейти до смаку.
⠀
Як із сиром Бребіс д’Арджентал. “Brebis” французькою перекладається як “вівця”.
⠀
З назви зрозуміло, що й сир виготовлений зі 100% овечого молока. Все просто.
⠀
Коли Бребіс визріває, то набуває приємного вершкового смаку. Зі збільшенням терміну визрівання цей смак стає все виразнішим. З Францією завжди так: кожна наступна подорож тільки краща, а страви та напої – смачніші.
⠀
До речі, про напої. Характерний смак Бребісу розкриється краще, якщо обрати до нього сухе Бордо або Ґевюрцтрамінер.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.