Немає в наявностіКод товара: 1300

Сир Аппенцеллер Класік 51%, ТМ Міфрома, 3 міс.витр., фасований, 400-500 г

Ціна вказана за 1кг.
Звертаємо увагу, що дана позиція вагова. Можливе фасування по 400-500 г.
Вартість буде перераховано після зважування.
Менеджер з’вяжеться для узгодження або ви отримаєте повідомлення з остаточною вартістю.

Напівтвердий сир. Без глютена та лактози.
Молоко: коров’яче.
Скоринка: темно-теракотового кольору з різким коров’ячим ароматом. Їстівна, але досить гостра.
Текстура сирного тіста: досить щільна та гнучка, може мати вічка розміром з горошину, але не дуже багато.
Аромат: смаженого вершкового масла.
Смак: горіхово-фруктовий з присмаком пряженого молока.
На кінцевій стадії дозрівання післясмак змінюється на цитрусовий.
Аппенцеллер Класік відносять до 10-ки ароматних гірських сирів.

Logo
Швейцарія
Logo
Сири
Logo
Коров'яче

1,063.98 грн

Немає в наявності

Порівняйте
Доставка
Доставка здійснюється за допомогою власної служби «Фреш Логістика» з дотриманням всіх температурних режимів і цілісності кожного замовлення.
Оплата
  • -Готівковий розрахунок при отримані замовлення.
  • - Оплата на карту Приватбанку.
  • - Доставка здійснюється після 100% передплати.

Опис

Аппенцеллер (Appenzeller) класичний напівтвердий сир родом зі Швейцарії, який не містить доданої лактози або глютену й витримується протягом 3-х місяців.

Як виготовляється сир Аппенцеллер?

Головна “родзинка” цього сирного делікатесу характерний трав’яний розсіл, яким натирають готову голівку сиру перед тим, як відправити її на подальше дозрівання.

Можливі інгредієнти унікального трав’яного розсолу, який і надає сиру Аппенцеллер таку приємну гостроту, включають:

  • Гвоздику;
  • Естрагон;
  • Ялівець;
  • Розмарин;
  • Шавлію;
  • Біле вино.

Особливості смаку й запаху

Класичний швейцарський сир Appenzeller відрізняється еластичною та досить щільною текстурою сирного тіста з яскраво вираженою теракотовою їстівною скоринкою.

Що стосується смаку й запаху, то представлений сирний делікатес має насичений аромат, який нагадує смажене вершкове масло, і приємний горіхово-фруктовий присмак топленого молока, який в процесі тривалого дозрівання замінюється цитрусовими нотками.

З якими продуктами поєднується сир Аппенцеллер Класік?

Класичний сир Appenzeller Classic можна використовувати як окремий інгредієнт для сирної тарілки або доповнювати ним різноманітні гарячі страви (пасту, запіканку), фондю чи соуси.

Характеристика

Вага 400 г
Країна

Швейцарія

Тип молока

Коров'яче

Ситуація споживання

Cирна тарілка

Brand

Mifroma

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Сир Аппенцеллер Класік 51%, ТМ Міфрома, 3 міс.витр., фасований, 400-500 г”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ідеальний, як інгредієнт у гарячих стравах.

  • Хліб: білий селянський, ржаний з насінням, кукурудзяний
  • Фрукти: виноград, стигла вишня.
  • Овочі: запечені картопля, баклажан, цукіні, перець, брюква, гарбуз, мариновані огірки, томати, перець та квашена капуста.
  • Алкоголь: сидр, пиво, червоні витримані вина (Barbaresco Nebbiolo), кріплений портвейн, білі вина (Gruner Veltliner, Chenin blanc).