Опис
Ніжна текстура, кремова, з дуже дрібним зерном та легким вершковим смаком.
Зроблена із свіжої сироватки коров’ячого молока.
Така ж смачна, як домашня.
Баланс солі і солодкості робить рікоту універсальною по використанню в закусках, основних стравах та десертах.
У Рікоти класичної смак ближче до нейтрального, без звичної для української кухні сирної кислинки, консистенція рікоти однорідна, ближча до крем-сиру.
Рікота може стати альтернативою сиру, а може утворити з ним неймовірно смачну пару, наприклад, в сирниках або запіканках.
В цьому випадку сирне тісто буде більш щільним, а смак вираженим.
Пропорції міксу рікоти та сиру підбираються індивідуально, в залежності від того, хочеться більше сирного смаку або легкого вершкового.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.