Готуємо смачно і просто з рецептами сирної експертки Оксани Чернової

Відчуваєте? Свята вже зовсім поруч. І, як завжди, вам захочеться приготувати щось нове, витончене, і разом з тим не за всі гроші світу. Як щодо того, щоб інтегрувати кращий італійський сир в українські кулінарні реалії та приготувати ефектні святкові страви? Рекомендуємо три небанальні рецепти з сиром від нашої сирної чарівниці Оксани Чернової. Вона готує так, що можна просто зомліти від задоволення.

Отож, в нашому святковому меню: салат, паста та запечена курка. І все об’єднує один з найвідоміший твердих сирів Італії — Грана Падано PDO. Дізнатись більше про його унікальну історію ви можете у цій статті “Все, що треба знати про відомий італійський сир Grana Padanо PDO”. А ми запрошуємо до столу!

САЛАТ З ТУНЦЕМ В СИРНІЙ КОРЗИНЦІ GRANA PADANO PDO

От чим-чим, а сирною корзинкою ви просто вщент усіх вразите! Грана Падано PDO прекрасний у будь-якому випадку, але як основа корзинки — це дещо. Легкий за наповненням, корисний, поживний — це салат-мрія. Уявіть, з яким задоволенням будуть хрумкати корзинкою ваші гості:)

ПАСТА З РИБНИМИ КУЛЬКАМИ ТА СИРОМ GRANA PADANO PDO

По-перше — це дуже красиво! Ну погодьтесь. А по-друге — це так апетитно та незвично. Просто ннннняяяямм! Усе геніальне просте, а в цьому рецепті точно немає нічого складного. Але ж як він буде смакувати — не передати словами. Готуємо пасту з рибною котлеткою і Грана Падано.

КУРКА У ТІСТІ З МАНДАРИНКАМИ

І от… Головна героїня нашого столу — запечена курочка з мандаринами в тісті. І мандарини не треба викладати поруч – вони запікаються прямо разом з курочкою. Страва обіцяє сподобатись кожному, хто їсть птичку, бо має такий класичний ідеальний смак. А готується все напрочуд просто. Спробуйте!

Як вам рецепти? Діліться своїми враженнями на нашій сторінці у Facebook!

В рецепті використовували:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *