Відкрито набір на модуль «Сирний сомельє»
ProCheese відновлює навчальну програму для сирних сомельє: майбутніх та вже тих, хто працює в цій сфері. Офлайн навчання відбудеться вже…
ProCheese відновлює навчальну програму для сирних сомельє: майбутніх та вже тих, хто працює в цій сфері. Офлайн навчання відбудеться вже…
Суддя конкурсу WСA, сирна експертка ProCheese Оксана Чернова зустрілася з Наталією Пальчак, творцем Сирної торбинки — того самого сиру, що…
На День усіх закоханих експертка нашої спільноти ProCheese Оксана Чернова відвідала ефір «Сніданок з 1+1» та поділилась ідеями, як легко…
Як правильно працювати з сирами, як продавати більше та оптимізувати сирний простір для збільшення прибутку — ці питання хвилюють багатьох,…
На День любителів сиру експертка спільноти ProCheese Оксана Чернова та молодша тренерка ProCheese Академії Олександра Сидоренко відвідали ефір «Сніданок з…
В Лондоні відбулася закрита дегустація сирів переможців найбільшого в світі сирного конкурсу World Cheese Awards 2022 для представників британських медіавидань…
У листопаді було завершено безкоштовний навчальний курс для українських сироварів «Теорія професійного сироваріння» від ProCheese Академії та Пола Томаса —…
16.11 в Києві відбулася пресконференція на тему «За лаштунками World Cheese Awards: Україна вперше нанесена на сирну карту світу». Організатори…
Ardis Group — українська структурована група компаній, що має 23-річний досвід імпорту та виробництва сирів під власним монобрендом Lel’. 17…
Сири українських виробників зібрали безліч позитивних відгуків та сотні емоцій від представників міжнародних компаній та експертів світового рівня. Враженнями з…