CategoriesСheese Events

Чизмонгер — професія, що розвиває сирну галузь

Сир — один із найулюбленіших продуктів майже кожного українця. Шматочок до ранкової кави, сирна тарілка до святкового столу, сирні соуси…

CategoriesСheese Events

Сироварня на вогні і європейський досвід: історія одного сирного виробництва

В рамках підготовки до фестивалю ProCheese Awards, який відбудеться 22-23 травня в КВЦ Парковий, ми вирішили провести серію інтерв’ю з…

CategoriesСheese Events

Рецепт успіху: як українському сиру потрапити на Світовий сирний конкурс World Cheese Awards у 2021?

Міжнародний сирний конкурс World Cheese Awards — наймасштабніша подія для сироварів (чизмейкерів) з більше ніж 40 країн світу. Але досі…

CategoriesСheese Events

7 питань до Джона Фаренда

У 2022 році в Україні пройде міжнародний сирний конкурс World Cheese Awards. Для нас це велика честь, нарешті, стати частиною…

CategoriesСheese Events

Краща у світі чизмонгерка – ексклюзивне інтерв’ю для ProCheese

Обіцяємо знайомити вас з цікавими людьми у світі, які об'єднані любов'ю до сиру так само як і ми. Тож, почнемо!…

CategoriesСheese Events

Як це було: шоу SALON DU FROMAGE

Сир та молочні продукти з 12 країн світу були в центрі уваги на 16-му шоу SALON DU FROMAGE, яке проходило…