рецепт

Салат з буряка з козячим сиром та мигдалем

BETTINE
Цікаве поєднання інгредієнтів зробить цей салат відкриттям! Буряк у компанії з червоною солодкою цибулею, зернами гранату, оливковою олією та козячим сиром спочатку викликає подив, але після однієї порції вам обов'язково захочеться ще! Літня страва легка, але поживна та низькокалорійна.
ІНГРЕДІЄНТИ
на одну персону
  • пів упаковки козячого сиру ТМ Bettine;
  • 150 г буряків;
  • 2 курячих яйця;
  • 1 червона салатна цибулина;
  • 2 ст. ложки гранатових зернят;
  • кілька листків салату;
  • оливкова олія для заправки;
  • мигдалеві пластівці (за бажанням);
  • сіль, перець за смаком.
ПРИГОТУВАННЯ
15 хвилин (+ час на відварювання буряків)
1
Спочатку потрібно зварити буряки та яйця. Якщо коренеплоди молоді, вистачить 20 хвилин після закипання води. Яйця варити не більше 5-7 хвилин, потім покласти у холодну воду.
2
Червону цибулину розрізати навпіл, а потім нарізати тоненькими напівкільцями. Скласти у миску, додати гранатові зерна та оливкову олію, сіль та свіжозмелений перець за смаком.
3
Нарізати буряки тоненькими смужками, а яйця скибочками. Додати буряки до цибулі з маслом та гранатом.
4
Викласти на тарілку листя салату, на нього зверху покласти буряково-цибулеву суміш.
5
Посипати козячим сиром Bettine, мигдалем та покласти яєчні скибочки.
ПОРАДА: замість мигдалю можна використати кедрові горішки або ж гарбузове насіння.

ProCheese бажає вам смачних творчих експериментів!


© ProCheese. Всі права захищено.