Рецепт

Салат з авокадо, козячим сиром, полуницею та апельсином

Салат з полуницею, апельсином, авокадо та козячим сиром ТМ Bettine — це справжній вибух смаку.

ІНГРЕДІЄНТИ
на дві персони
Для салату:
полуниця
350 г
апельсин
1 шт
авокадо
1 шт
мікс салат
100 г
пластівці або стружка мигдалю.
Для соусу:
оливкова олія
2 ст.л.
мед
1 ч.л.
діжонська гірчиця
1\2 ч.л.
часник
1 зубок
сіль та перець
за смаком.
Салат підійде для обіду, вечері та навіть сніданку!
Салат підійде для обіду, вечері та навіть сніданку!
ПРИГОТУВАННЯ
15 хвилин
1
Спочатку робимо заправку. Для цього треба змішати всі складові та відставити на час приготування салату.
2
Кожну полуницю розрізати на чотири частини, апельсин та авокадо очистити та нарізати скибочками або шматочками на свій смак.
3
Мікс з салатного листя розсипати у глибокій піалі, зверху розкласти авокадо, апельсин та полуницю.
4
Додати сирні зернятка та посипати мигдальною стружкою. Залити соусом.
ПОРАДА: замість меду та діжонської гірчиці можна використати медову гірчицю, але смак соусу буде менш інтенсивним.
ProCheese бажає вам смачних творчих експериментів!

АВТОР
ОКСАНА ЧЕРНОВА
Лектор академії, сирний експерт, ідейний надихач спільноти ProCheese
Похожие статьи
Хочете бути в курсі нових подій?
Підпишіться на нас у соцмережах!