Сирний сомельє

Базовий модульце введення у професію сирного сомельє, необхідна основа та структура для опанування компетенцій

Про курс

Курс проводиться раз на півроку. Набір на курс відкритий.

Дивитись відео

0 грн
вартість участі
0 +
сирів
продегустуємо

Для кого:

  • для офіціантів, які прагнуть розвитку у новій перспективній професії – сирний сомельє;
  • для шефів та винних сомельє, які прагнуть відкрити новий спектр знань про сир та привнести нове у щоденну практику;
  • для чизмонгерів та людей, які працюють з сирами, що прагнуть вийти на якісно новий рівень розуміння продукту та поєднань.

Результат

  • Чудове тренування смакових рецепторів.
  • Навчитеся обирати найбільш якісний сир для ваших гостей.
  • Отримаєте базові скрипти для перінгу сирів з алкоголем та іншими продуктами.
  • Навчитеся дивувати гостей небанальними акомпанементи до сирів.
  • Зможете зробити сирні плато конкурентною перевагою вашого ресторану або вас як фахівця: створювати тематичні та сезонні варіанти сирних тарілок.

Програма

  • Від молока до сиру: як сировина впливає на смак кінцевого продукту.
  • Класифікація сирів, колеса смаку.
  • Дегустування та органолептичний аналіз всіх категорій сирів.
  • Правильний підбір інструментів для роботи з сиром.
  • Принципи поєднання різних категорій сирів з алкоголем та іншими продуктами.
  • Презентація продукту та сторітелінг.
  • Створення сирних плато: правила та практика, тематичні та сезонні варіанти.

Оксана Чернова

Тренерка та авторка програм у ProCheese Академії

  • Дипломована сирна експертка з понад 10-ти річним досвідом роботи з сиром та професійною кулінарією
  • Членкиня міжнародного журі на World Cheese Awards
  • Одна із засновниць фестивалю ProCheese Awards
  • Гастромандрівниця та дослідниця сирної культури
  • Авторка та натхненниця ProCheese Community

2012 – INSTITUTE PAUL BOCUSE – базовий курс французької кухні
2013 – INSTITUTE ICIF – Italian culinary institute for Foringers
2016 – навчальний курс по сирознавству, cheese customazing та пакуванню від німецького виробника BERGADER ТА ГОЛАНДСЬКОГО UNIEKAAS
2017 – інтенсивний курс навчання у французькій академії THE ACADEMIE OPUS CASEUS по афінажу сирів, для сирних знавців
2018 – фундаментальний курс – сирний експерт та аффінаж сирів у французькій Академії Mons
2018 – отримання сертифікату і ліцензії на викладання оригінального курсу- «Сирознавець» від французької Академії Mons

Фото і відео

Залишити заявку на участь

Заповніть контактну форму нижче, і наші менеджери зв’яжуться з вами

    Щодо участі у навчальних програмах, будь ласка, звертайтеся:

    Олександра Сидоренко

    FAQ

    Щоб зареєструватися на програму, заповніть, будь ласка, форму  і наш менеджер зв’яжеться з вами.

    Залиште, будь ласка, свої контакти поштою на d.smirnykh@procheese.ua, і наш менеджер повідомить вас про наступний набір на програму.

    Так, ви отримаєте сертифікат від ProCheese Академії про проходження модулю “Сирний сомельє”. Академія ProCheese має актедитацію від Mons Formation – https://www.mons-formation.com/ французького центру професійного розвитку по афінажу та продажу молочних продуктів.