Підготуємо знаменитий нормандський Камамбер до нашого сезону грилю.

Окрім того, що Камамбер можна смачно запекти, його же можна підсмажити на грилі, як вдома, так і на природі.

Щоб отримати смачну хрустку скоринку я зробила Камамбер у паніровці.

Для цього мені знадобились:

Приготування:

  1. Підготуйте окремі мисочки з паніровочними сухарями та збитим яйцем.
  2. Голову Камамберу занурте спочатку в миску із сухарями, потім у яйце, а далі знову в сухарі.
  3. Підсмажте Камамбер на сковороді-гриль (можна взяти і звичайну) по 3 хвилини з кожного боку.

Подавайте гарячим. Можна прикрасити помідорами та розмарином.

Готуйте просто та смачно🧡

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *