10 мая — празднуют День матери. Но вдруг из-за этого онлайн жизни вы забудете подготовиться к празднику? Мы не можем этого допустить, поэтому подготовили заранее рецепт нежного чизкейка.

Его можно сделать заранее, и без лишних усилий. Давайте приветствовать наших любимых, лучших, самых дорогих мам красиво и вкусно!

ИНГРЕДИЕНТЫ

  • песочное печенье/бисквит ………………………………………………… 150 г

  • сливочное масло …………………………………………………………….. 50 г

  • сыр Филадельфия

    …………………………………………. 2 шт ( по 175 г)

  • яйца ………………………………………………………………………………….. 4 шт

  • мука  …………………………………………………………………………… 40 г

  • сметана ………………………………………………………………………….. 200 г

  • сахарной пудры …………………………………………………………………. 180 г

  • лимонный сок ………………………………………………………………. 2 ст. л.

ПРИГОТОВЛЕНИЕ

  1. Подрібніть печиво в дрібну крихту. Змішайте з розтопленим маслом. 
    Сформуйте основу з бортиками у роз’ємній формі (Ø 24 см). Поставте холонути у морозильну камеру поки готується начинка.

  2. Змішайте сир Філадельфія, цукор за допомогою міксера, поки суміш не стане однорідною. Поступово додайте яйця, борошно, лимонний сік, цедру і сметану, добре перемішайте. Перекладіть суміш у форму.

  3. Випікайте чізкейк близько години при температурі 170 ° C. Після закінчення часу випічки вимкніть духовку і залиште чізкейк на годину.

  4. Наріжте полуницю шматочками. Заливку приготуйте згідно з інструкцією. Прикрасьте охолоджений пиріг. Поставте в холодильник ще на 4 години.

В рецепте использовали:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *