Зимою все здається трохи зачарованим.

Мрії здійснюються частіше, безтурботні розмови розтягуються на години, а замість звичайних рецептів знаходяться магічні.

Надихнувшись “Лускунчиком” ми згадали, що ялинкові прикраси можуть не лише оживати у казках, а й смакувати у поєднанні з вишуканим сиром.

Магічний #Рецепт_ProCheese – Рокфор з “п’яною грушею”

Інгредієнти: ⠀

  • стиглі груші з плодоніжками – 4шт;
  • сир Рокфор 52%, ТМ Ентремонт – 100г;
  • червоне сухе вино – 500мл;
  • цукор – 150г;
  • гвоздика – 4 бутони;
  • кориця – 1 паличка;
  • сік апельсиновий – 2 ст.л.
  • цедра 1 апельсина.

Приготування:

  1. Очистіть груші від шкірки та зріжте трохи м’якоті знизу, щоб зробити фрукти стійкішими.
  2. Розітріть палочку кориці. Влийте вино у каструлю, додайте усі спеції та апельсиновий сік з цедрою. 3. Розігрівайте та помішуйте вино, поки не розчиниться цукор.
  3. Покладіть груші у каструлю. Дочекайтесь кипіння та накрийте кришкою.
  4. Проваріть груші у вині на тихому вогні приблизно 15-20 хв.
  5. Подавайте груші на тарілці разом з сиром Рокфор. Якщо смакуватиме, можна полити десерт сиропом, у якому готувались груші.

Зберігайте рецепт, додавайте чари або більше сиру та насолоджуйтесь 🧀

В рецепті використовували:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.