Частіше радуйте себе смачненьким! 

Тож, як і обіцяла, ділюсь рецептом фірмової запіканки з рікотою. Ви, напевно, вже помітили мою любов до випічки із сиром? )

Інгредієнти:

  • сир Рікота — 400 г;
  • куряче яйце — 3 шт;
  • цукор — приблизно 50 г (можна 100 г, якщо полюбляєте більш солодке);
  • ванільний цукор — 1 пакетик;
  • борошно грубого помелу — 100-150 г.
Порада: обирайте борошно грубого помелу, щоб запіканка вийшла більш пухкою.

Приготування:

  1. Збиваємо яйця з ванільним і цукром-піском
  2. В отриману масу додаємо рікоту
  3. Вмішуємо борошно
  4. Готове тісто викладаємо у форму і ставимо у духовку на 30 хв при 180 градусах.

Насолоджуйтесь моментом!

Порада: щоб запіканка вийшла як бісквіт, рікота має бути більш сухою, а не пастоподібною.
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *