А чи знали ви наскільки багатогранний Рокфор?)

З гарнірами розібралися, а тепер поговоримо про соус, бо це просто вибухова бомба смаку і насолоди. Соус з Рокфором смакує неймовірно з м’ясом, та цим не варто обмежуватись!

Особисто моя порада: спробуйте спаржу під соусом із Рокфору і закохайтеся на все життя.

Що вам потрібно для приготування соусу:

  • 100 г сиру Рокфору;
  • 150 мл овочевого чи курячого бульйону;
  • 150 мл кулінарних вершків;
  • 80 г вершкового масла.

А в приготуванні ще простіше: поєднайте всі інгредієнти разом та доведіть на невеликому вогні до однорідності.

А з чим би ви поєднали цей соус?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *