Зараз будемо готувати дещо ніжне, свіже і таке смачнюче! Тим, хто прагне справжньої літньої легкості буде точно до смаку.
Збережіть цю ідею для сніданку на вихідних.
Інгредієнти:
- яблуко — 1 шт;
- овечий сир La Brebette — 125 г;
- масло вершкове — 50 г;
- цукор — 50 г;
- кориця — за смаком;
- ром — 1 ст.л. (за бажанням).
Приготування:
- Ріжемо яблуко на маленькі кубики.
- На пательні розтоплюємо масло і цукор.
- Додаємо порізане яблуко і корицю (також можна використати коричневий цукор).
- Тушкуємо 5 хв на максимальному вогні.
- Для інтригуючого смаку можна додати столову ложку рому (алкоголь швидко випарується, але залишить легкий післясмак).
Подача:
1. Формуємо яблучну подушку (я це робила за допомогою спеціального кільця);
2. Зверху ставимо пірамідку овечого сиру La Brebette.
А полити можна соком, який залишився після тушкування яблук, прикрасити фруктами і насолоджуватись прекрасним сніданком!
-
Сир овечий Бребет 35%, ТМ Ріанс, 150г123.24 грн