Зараз будемо готувати дещо ніжне, свіже і таке смачнюче! Тим, хто прагне справжньої літньої легкості буде точно до смаку.
Збережіть цю ідею для сніданку на вихідних.

Інгредієнти:

  • яблуко — 1 шт;
  • овечий сир La Brebette — 125 г;
  • масло вершкове — 50 г;
  • цукор — 50 г;
  • кориця — за смаком;
  • ром — 1 ст.л. (за бажанням).

Приготування:

  1. Ріжемо яблуко на маленькі кубики.
  2. На пательні розтоплюємо масло і цукор.
  3. Додаємо порізане яблуко і корицю (також можна використати коричневий цукор).
  4. Тушкуємо 5 хв на максимальному вогні.
  5. Для інтригуючого смаку можна додати столову ложку рому (алкоголь швидко випарується, але залишить легкий післясмак).

Подача:


1. Формуємо яблучну подушку (я це робила за допомогою спеціального кільця);
2. Зверху ставимо пірамідку овечого сиру La Brebette.

А полити можна соком, який залишився після тушкування яблук, прикрасити фруктами і насолоджуватись прекрасним сніданком!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.