Так люблю, коли по моїй кухні розлітаються аромати свіжої випічки. Сьогодні — це аромат пирога з моцареллою і овочами. До речі, його рум’яна скоринка нагадала мені, що вже почалась календарна осінь. Тож ділюсь з вами рецептом, якщо раптом захочете зігрітись гарячим пирогом 🙂

Інгредієнти:

  • сир Моцарела або Піца Чіз — 300 г;
  • свіжа капуста — 200 г;
  • цукіні — 1 шт;
  • баклажан — 1 шт;
  • морква — 1 шт;
  • томат — 1 шт;
  • сіль, перець;
  • тісто дріжджове (тісто робимо таке, як і для хліба крем-чіз, що знайдете нижче у стрічці).

Приготування:

  1. Капусту шинкуємо. Цукіні, баклажан, моркву та помідор ріжемо дрібними кубиками. Моцарелу натираємо.
  2. Викладаємо тісто у форму, на нього – нашинковану капусту. Солимо та перчимо.
  3. Другим шаром викладаємо порізані овочі і знову додаємо сіль та перець.
  4. Далі товстим шаром покриваємо все тертою моцарелою, зверху закриваємо сіткою із тіста.
  5. Ставимо в духовку на 30 хвилин при температурі 200 градусів.
  6. Відкриваємо духовку і наповнюємо кухню гарячим приємним ароматом☺️
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.