Так люблю, коли по моїй кухні розлітаються аромати свіжої випічки. Сьогодні — це аромат пирога з моцареллою і овочами. До речі, його рум’яна скоринка нагадала мені, що вже почалась календарна осінь. Тож ділюсь з вами рецептом, якщо раптом захочете зігрітись гарячим пирогом 🙂
Інгредієнти:
- сир Моцарела або Піца Чіз — 300 г;
- свіжа капуста — 200 г;
- цукіні — 1 шт;
- баклажан — 1 шт;
- морква — 1 шт;
- томат — 1 шт;
- сіль, перець;
- тісто дріжджове (тісто робимо таке, як і для хліба крем-чіз, що знайдете нижче у стрічці).
Приготування:
- Капусту шинкуємо. Цукіні, баклажан, моркву та помідор ріжемо дрібними кубиками. Моцарелу натираємо.
- Викладаємо тісто у форму, на нього – нашинковану капусту. Солимо та перчимо.
- Другим шаром викладаємо порізані овочі і знову додаємо сіль та перець.
- Далі товстим шаром покриваємо все тертою моцарелою, зверху закриваємо сіткою із тіста.
- Ставимо в духовку на 30 хвилин при температурі 200 градусів.
- Відкриваємо духовку і наповнюємо кухню гарячим приємним ароматом☺️

-
Сир Моцарела 45%, ТМ Lel’, 300г270.42 грн
-
Сир Моцарела 45%, ТМ Lel’, 1 кг, кубик260.94 грн