Пропоную варіант сніданку для сім’ї — полента з сиром Таледжо і ковбасками.

Вам знадобляться:

  • 200 гр. молока (або бульйону);
  • сир Таледжіо — 100 гр;
  • 2-3 столові ложки крупи полента швидкого приготування;
  • форма для формування каші (можна використовувати невеликі піали або суфлешниці);
  • овочі для прикраси.

Приготування:


Поставити молоко або бульйон у каструльці на вогонь, додати нарізаний кубиками сир та нагрівати до розчинення постійно поміщуючи. Туди ж засипати поленту і також не зупиняючись перемішувати.

Коли каша приготується — вкласти її у форму, яку ми попередньо змастили маслом. Поставити у холодильник. Через півгодини можна дістати, прикрасити ковбасками та овочами. І все готово! Смачного вам сніданку ❤️

P.S: Можна взяти і ковбаски, і відварну гілочку броколі, щоб викласти на дно піали.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *