Пропоную варіант сніданку для сім’ї — полента з сиром Таледжо і ковбасками.
Вам знадобляться:
- 200 гр. молока (або бульйону);
- сир Таледжіо — 100 гр;
- 2-3 столові ложки крупи полента швидкого приготування;
- форма для формування каші (можна використовувати невеликі піали або суфлешниці);
- овочі для прикраси.
Приготування:
Поставити молоко або бульйон у каструльці на вогонь, додати нарізаний кубиками сир та нагрівати до розчинення постійно поміщуючи. Туди ж засипати поленту і також не зупиняючись перемішувати.
Коли каша приготується — вкласти її у форму, яку ми попередньо змастили маслом. Поставити у холодильник. Через півгодини можна дістати, прикрасити ковбасками та овочами. І все готово! Смачного вам сніданку ❤️
P.S: Можна взяти і ковбаски, і відварну гілочку броколі, щоб викласти на дно піали.
-
Сир Таледжіо DOP 48%, ТМ Мальга Бьянка, 2кг907.20 грн