Сирне плато з овочами – вдале поєднання до буденного та святкового столу. Особливо зимою, коли так важливо підтримувати вітамінний баланс.

Для овочево-сирної тарілки експертка ProCheese Оксана Чернова підготувала ніжні легкі сири: Страчателла, Кана де Кабра та Камамбер. Четвертий сир – німецький Едельпілц. Його гоструватий та насичений смак контрастуватиме з іншими сирами та зробить ваше плато значно цікавішим.

Кремову основу та вершковий смак Страчателли підкреслили у поєднанні з зерновим хлібом. Кана де Кабра – свіжий козячий сир, такий чудово смакуватиме з буряком та додасть плато вишуканості.

Для Камамберу наша сирна експертка обрала листя капусти – зовсім неочевидна пара, згодні? У ролику Оксана Чернова розкаже, чому обрала саме його.

Едельпілц можна подавати з томатами та баклажанами або цукіні.

Занотовуйте сирні поєднання експериментуйте зі спеціями та акомпанементами. До цього плато радимо відкоркувати пляшку червоного вина.

В рецепті використовували:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.