Сирне плато з овочами – вдале поєднання до буденного та святкового столу. Особливо зимою, коли так важливо підтримувати вітамінний баланс.
Для овочево-сирної тарілки експертка ProCheese Оксана Чернова підготувала ніжні легкі сири: Страчателла, Кана де Кабра та Камамбер. Четвертий сир – німецький Едельпілц. Його гоструватий та насичений смак контрастуватиме з іншими сирами та зробить ваше плато значно цікавішим.
Кремову основу та вершковий смак Страчателли підкреслили у поєднанні з зерновим хлібом. Кана де Кабра – свіжий козячий сир, такий чудово смакуватиме з буряком та додасть плато вишуканості.
Для Камамберу наша сирна експертка обрала листя капусти – зовсім неочевидна пара, згодні? У ролику Оксана Чернова розкаже, чому обрала саме його.
Едельпілц можна подавати з томатами та баклажанами або цукіні.
Занотовуйте сирні поєднання експериментуйте зі спеціями та акомпанементами. До цього плато радимо відкоркувати пляшку червоного вина.
В рецепті використовували:
-
Сир Камамбер Mейд Франс 45%, TМ Жиллот, 250г191.70 грн
-
Сир козячий свіжий Кана де Кабра 45%, ТМ Монтесінос, 1,0-1,2кг962.10 грн
-
Сир Бергадер Еделпілц 50%, ТМ Бергадер, 100г75.60 грн – 79.56 грн