Підготуємо знаменитий нормандський Камамбер до нашого сезону грилю.
Окрім того, що Камамбер можна смачно запекти, його же можна підсмажити на грилі, як вдома, так і на природі.
Щоб отримати смачну хрустку скоринку я зробила Камамбер у паніровці.
Для цього мені знадобились:
- сир Камамбер — 125 г;
- яйце — 1 шт;
- паніровочні сухарі — 50 г.
Приготування:
- Підготуйте окремі мисочки з паніровочними сухарями та збитим яйцем.
- Голову Камамберу занурте спочатку в миску із сухарями, потім у яйце, а далі знову в сухарі.
- Підсмажте Камамбер на сковороді-гриль (можна взяти і звичайну) по 3 хвилини з кожного боку.
Подавайте гарячим. Можна прикрасити помідорами та розмарином.
Готуйте просто та смачно🧡
-
Сир Камамбер Mейд Франс 45%, TМ Жиллот, 250г191.70 грн
-
Сир Камамбер Петi Норман 45%, TM Жиллот, 150г135.00 грн